dijous, 27 de novembre del 2014

JOGUINES DE NADAL

El Nadal ja s'apropa i de ben segur que ja anem pensant en joguines... us volem fer arribar aquest article on es presenta una exposició interessant sobre el consum d'aquestes.... 
Esperem que us agradi !



ARA DIARI. 27/11/2014

Per Nadal tota joguina val?

Fins al 29 de novembre, a les Cotxeres de Sants es fomentarà el consum responsable de jocs i joguines

ARA BARCELONA
Del 26 al 29 de novembre, a les Cotxeres de Sants s'hi podrà visitar l'exposició Per Nadal tota joguina val?, protagonitzada per jocs i joguines i en la qual l'objectiu principal és ajudar els infants i les famílies a fer-ne un consum responsable.
Això es fa d'una forma ben original: un bon nombre de jocs i joguines de les diferents categories (jocs de taula, simbòlic, de construcció, de petita infància, etc.) surten de les capses per tal que infants i famílies les puguin tocar i provar.
A l'exposició de joguines hi haurà una extensa mostra de les que surten per televisió i de les que no hi surten, però que són tant o més interessants i divertides. L'objectiu és ajudar els infants i les famílies a fer un consum responsable de les joguines abans de fer la tria de Nadal.
Els ludotecaris i ludotecàries, com a especialistes en educació a traves del joc i la joguina estan a la disposició dels visitants per assessorar i explicar el funcionament dels jocs, característiques, edats recomanades, etc. Hi col·laboren més de 50 empreses fabricants i distribuïdores de joguines.
A més, hi trobareu demostracions dels jocs i tallers a càrrec d'empreses col·laboradores i el sorteig diari d'un lot de joguines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada