dijous, 18 d’octubre del 2012

Segon dia de colònies!



Benvolgudes i benvolguts!

Aquí seguim! al Camp d'Aprenentatge de les Obagues, una granja que ens està encantant totes les persones de l'escola, mestres i alumnes, que hem vingut a passar aquestes colònies.

Avui encara hem fet més coses que ahir, i semblava difícil! Per començar els alumnes de tercer han anat a munyir les vaques ben d'hora, havien de preparar la llet per fer la mantega i els flams que hem fet al migdia i hem sopat de postres a la nit!

Els més petits han fet les mandonguilles que hem dinat i els flams que hem sopat. I a la tarda han fet pa que hem sopat i en portarem a la Joncosa perquè el testeu. I encara han tingut temps de preparar unes magdalenes per demà esmorzar!

Els de tercer s'han passat el matí a la gramja, donant de menjar als animals i netejant els seus estables. A la tarda han preparat les croquetes que hem sopat i han preparat la mantega a partir de la llet que van munyir per matí.

Quin lio, no?

Ja us ho explicaran, ja....

Els "grans" de quart han fet una descopberta de l'entorn al llarg de tot el matí i a la tarda han donat de menjar als animals de la granja perquè, oi que vosaltres dineu i sopeu? Doncs els animals de la granja del camp d'aprenentatge estan molt ben cuidats!

Ja veureu a les fotos com ens ho estem passant, demà ens ho explicaran els petits!

I continuarem penjant fotos, ara estem fent una mica de ball i pintant-los de fantasia...

Bona nit i fins demà!!


>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada