dimecres, 9 d’octubre del 2013

3r dia a les Terres de l'Ebre

Benvolgudes famílies!

Ja els teniu amb vosaltres! Suposo que ja us hauran explicat històries de vaixells, de pirates, de monstres, de jocs i llums, de nous amics, de noves experiències i aprenentatges que han fet aquests tres dies. I tothom sa i estalvi, algunes rascadetes, molt de cansament i alegria.

Ha estat molt i molt bé aquesta estada al Camp d'Aprenentatge de les Terres de l'Ebre, on l'Estela, l'Albert, en Pep i el Pau ens han ensenyat i adaptat les activitats a fertot el que han pogut per aprendre el màxim possible què és un delta i el seu ecosistema, d'una manera vivencial i molt pràctica. Els hi estem molt agraïts!!

Ara a continuar gaudint i aprenent aquest curs! 
Us deixem algunes fotos d'avui, falten algunes que han fet el grup que ha anat a visitar els camps d'arròs del delta. Les d'avui són de la pujada que els petits han fet a un petit turonet des d'on es veu tot el delta, molt maco!

Aprofitem per desitjar que continueu mirant els blocs de l'escola tant com aquests dies on hi ha hagut una mitjana de 100 visites a cadascú dels blocs. Moltes gràcies i endavant!

L'equip de mestres


1 comentari: