diumenge, 9 de març del 2014

8 de març

Benvolgudes i benvolguts!

El passat divendres, 7 de març, vam commemorar la diada del 8 de març, el dia internacional de la dona treballadora i que pretén conscienciar a la societat de les diferencies i desigualtats que les dones del món pateixen. Sí, a tot arreu, en major o menor grau, ser dona està  penalitzat socialment i des del sistema educatiu hi ha una tasca per fer visibles aquestes desigualtats, per no perpetuar-les i per oferir, a nenes i nens, eines per canviar aquesta societat masclista.

Així divendres vam convidar a la nostra escola persones que ens ajudessin a trencar estereotips, i ens donessin visions diferents sobre els rols de dones i homes en la societat actual. A més vam realitzar tallers i activitats que van provocar debat i accions encaminades a conscienciar als infants sobre el que fem
i podem fer a les tasques domèstiques.

Us convidem a mirar les fotografies per mirar el que va passar divendres a l'escola, diuen que una imatge val més que mil paraules!
A la dreta teniu el programa que vam portar a terme, moltes gràcies a la Marga, l'Iker i en Joan Camises que van ens van ajudar a tenyir de lila la nostra escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada